Roliga dagar!

Det har varit en bra vecka. sköna pass på jobbet, igår var vi på bio med svärfar och Yvonne, käkade nudelwok med kyckling där. Kollade på The tourist, grym film!!! Se den.. Efter de åkte vi o fixa med Henkes fyrhjuling så han kunde sätta dit hasplåten! Imorgon ska jag umgås med bror min vi ska till Ikea bl.a. Och på Fredag ska jag till Doris med min rygg och senare ska jag rida :) Helgen är jobb!

Nytt rekord?!

Haha två inlägg :) jaaa, nytt rekord för i år ;) Våran tassimo beställning skulle kommit den 5e januari ringde nämligen och efterlyste beställningen, för vi tyckte det tagit sjukt lång tid! Tackade nej till en jättefin lägenhet med sjukt bra planlösning för att se bl.a. Vad ekonomin kommer sluta på med nya bilen och sen om BMW inte blivit såld tills dess. Det var en 3a på 81kvm.. Stor och rymlig med en fin klädkammare med dörr från både sovrum och hall :) yummi! Har bestämt mig för att plugga upp engelskan på KOMVUX så jag blev antagen och var på upprop i Tisdags, så nu ska det faan fixas rent ut sagt och efter att det blir klart är det bara historia och högskoleprovet samt en jäkla massa mer kondition och fysträningar sen är jag fitfor för att söka till det jag ska bli :) Lite av vad vardagen hade att erbjuda för tillfället :)

Mot jobbet!

Sitter på tåget som precis fått stoppsignal alltid är det nåt som krånglar när man åker tåg men de är bara att gilla läget! Lyssnar på musik och surfar ;) är på väg till jobbet för ett stängningspass! Hur ser eran kväll ut? :)

RSS 2.0