Årshoroskop

Vågen 
23 september – 22 oktober

Året överlag: 2014 har potential att bli ett av dina roligaste år, kära Våg. Det här året delar en spännande och överraskande relation rampljuset med en socialt fullspäckad sommar och höst. Det här är ett år där du får lära dig mycket om andra människor, allt från hur andras genidrag kan göra också ditt liv rikare, till hur dina egna värderingar kan förändras genom nya och gamla vänskaper. 2014 blir ett romantiskt överraskande år, där många Vågar kan komma att bli upp över öronen (ny)förälskade i hur en partner utvecklas och hur ni tillsammans äventyrar er in i framtiden.

Kärlek: Kärlek är ett väldigt brett begrepp, men du sitter på potential för alla sorters kärlek i år, kära Våg. Du är målmedveten och kan utmana både dig själv och andra. Mellan den 19 maj och 25 juli har du dessutom Mars i ditt tecken, och är både oemotståndlig för andra, samt extra självsäker. Det här året vet du instinktivt vad du vill ha, och överraskar dig själv med att jaga det. Spänn bågen, kära Våg, 2014 blir spännande!

Mest romantiska perioder: Mitten av februari blir starkt, hela mars kan bli kittlande, maj blir passionerat och det blir även slutet av juni. Mitten och slutet av juli och speciellt 25-26 juli blir väldigt intressant, och det här håller i sig in i augusti. Hösten går en aning på lågvarv men ser lovande ut ändå, men från och med 16 november till och med slutet av första veckan i december kan bli väldigt, väldigt intressant.

Jobb och skola: Dina framgångar på jobbet eller med studier har kokat under 2013, och för många Vågar kom en hel del efterlängtade genombrott. För dem som fortfarande väntar på att det ska rassla till här är lovar våren 2014 gott. Och även om du tycker jobbet eller skolan är tradigt under 2014, så verkar det som att inspirationen att göra livet roligare genom enkla små knep är starkare än någonsin. Allt från nya roliga sätt att träna på till exceptionellt nyskapande sätt att skriva uppsats på kan göra ditt liv lustfyllt detta år. De tråkigaste nyheterna under 2014 handlar om inkomst, ett område där det skavt lite under de senaste året. Det är viktigt att du ser till att få den lön du förtjänar, och att du mellan varven dubbelkollar att du får ut rätt summa i slutet av månaden.

Resor, flytt och förändringar: De största förändringarna i ditt liv detta år handlar om ditt hem, och det kan hända att en flytt faktiskt blir aktuell för dig. För de Vågar som flyttar handlar det ofta om ett stort beslut, såsom att flytta ihop med någon, skaffa en större lägenhet, eller flytta ifrån någon. De flyttar som inträffar 2014 tyder på allvarligare engagemang.

Fokusera på detta år: Att hitta nya grupper, vänner och sociala sammanhang att aktivera och engagera dig i. Kraften och inspirationen du får av andra är extra stark i år.


13 Månader


Du är allt världens finaste son! ❤️

RSS 2.0