Jan. 04, 2013

Dax för blodprover idag igen! De va INTE roligt, de stack dig i huvudet, handen och i foten.. Amatörer!!

Usch så jobbigt att se sin älskling plågas på de viset, men de är ju för hans bästa, tänker vi alltid.. 😔

Får reda på alla provsvaren från idag och alla de från i Onsdags nu på Måndag och Nu håller vi alla tummar o tår med att allt kommer se bra ut!! Våran lilla kämpe ❤


Kommentarer
Postat av: mormor

vad söt han är kämpa

2013-01-04 @ 21:33:23
Postat av: Anonym

Dom är inte "amatörer" kan jag upplysa om, utbilda dig själv och försök sticka barn så ska du se hur lätt det är. Sen är de aldrig lätt att se sina egna barn bli stuckna, men nedvärdera aldrig personalen som gör allt för att hjälpa andras barn eller vuxna.

2013-01-04 @ 22:55:42
Postat av: Carro

Men de e väl för fan hennes blogg o hon får väl utrycka sig precis hur mycket hon vill och exakt HUR hon vill! Idiot.. Du däremot behöver ju inte läsa den om de stör dig!

2013-01-05 @ 00:39:27
Postat av: Bea

Men Gud! Om dom har uppfattat läkarna som stack Joel som amatörer så har dom all rätt! Med egen erfarenhet så vet jag själ att vissa läkare är super bra medans andra är helt värdelösa och man undrar hur dom ens fått sin examen? En till sak fresten, jävligt moget att skriva anonymt! Visar bara hur mkt du som person vågar stå för dina ord! Du om någon har ingenting här på denna blogg att göra! TESSES BLOGG TESSES ORD!!!!

2013-01-05 @ 10:39:33
URL: http://Www.Beatriceeklof.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0